Nubian Queen

  • Voedt, verzorgt en verbetert de huid
  • Speciaal ontwikkeld om veroudering en pigmentvlekvorming tegen te gaan
  • Zeer ruime keuze aan foundations en poeders met de ondertonen geel, rood en groen

Nubian Queen werd begin deze eeuw door de Arubaanse tweelingzussen Corinne en Germaine Hernandez vanuit Nederland gelanceerd. Hun totaalpakket voor gekleurde vrouwen bestaat uit huidverzorging, make-up en een beautysalon. De huidverzorgingsproducten worden in hun eigen laboratorium in Nederland geproduceerd, terwijl de make-up in de Verenigde Staten wordt vervaardigd.

Nubian Queen is gespecialiseerd in het voeden, verzorgen en verbeteren van de huid. Voor elk huidtype biedt het gamma een eerlijk en natuurvriendelijk verzorgingsproduct dat speciaal werd ontwikkeld om voortijdige veroudering en pigmentvlekvorming tegen te gaan.

De make-uplijn biedt heel wat lipsticks, blushes en eyeshadows, maar vooral de grote keuze aan foundations en poeders is uniek. Of je huid nu erg licht of zeer donker is en ongeacht de ondertoon van je huid: Nubian Queen heeft ook voor jou de ideale foundation en poeders. De hoog-gepigmenteerde producten met vitamines en zuivere mineralen zijn hypoallergeen, hydraterend, egaliserend en beschermen tegen de zon.

Nubian Queen Foundation Stick

Nubian Queen Foundation Stick

Deze creamy foundation dekt zeer goed en is daardoor ook als concealer te gebruiken. Voor donkere tot lichte huid.
Nubian Queen Perfect Finish

Nubian Queen Perfect Finish

Deze olievrije vloeibare foundation bevat soft focus poeder die de huid natuurlijk laat voelen en aanzien voor een perfecte dekking. De SPF van 15 en sterke anti-oxidanten Vitamine A, C en E helpen de huid te beschermen.
Nubian Queen Starbust Powder

Nubian Queen Starbust Powder

De 6 pigmenten in dit poeder zorgen voor een egale kleur bij iedere vrouw met een minder egale huidskleur. Egaliseert kleurverschillen en geeft gezonde look! Multifunctioneel, minder kleurgebonden.
Nubian Queen Loose Powder

Nubian Queen Loose Powder

Dit poeder geeft een soft-focus, matte finish aan de huid. Fixeert de aangebrachte foundation, zodat een egale basis ontstaat voor het opbrengen van kleuren. Absorbeert overmatige olie en transpiratieglans en laat kleuren na het aanbrengen vermengen.
By using our website, you agree to the usage of cookies to help us make this website better. Hide this message More on cookies »